Eerste Hulp Aan Kinderen (EHAK)

Elk jaar worden gemiddeld 140.000 kinderen naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Gelukkig bent u als ouder altijd in de buurt en kunt u EHBO verlenen als dat nodig is.

Cursus Eerste Hulp aan Kinderen Basis (min. 6 pers.) 

U leert onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur hoe te handelen bij een kind met een verslikking, valpartij of een bloedneus.

U leert in één dag of 4 avonden van 2 uur onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur hoe te handelen bij een kind.

 • Optie 1 (incl. Certificaat Oranje Kruis) (*) 

Prijs per cursist: € 105,00

 • Optie 2 (excl. Certificaat Oranje Kruis)

Prijs per cursist: € 92,50 per cursist

(*) Met het certificaat Oranje Kruis voldoen gastouders en personen werkzaam in de kinderopvang aan de eisen die de Rijksoverheid aan hen stelt. Het certificaat is 2 jaar geldig, echter jaarlijkse herhaling is verplicht.

De cursus is inclusief:

 • lesboek
 • oefenmaterialen (verbanden, e.d.)
 • gebruik van kinder-en babyreanimatiepop incl. oefen AED met kinderpads
 • gecertificeerde instructeur EHAK
 • koffie / thee
 • eenvoudige lunch (Indien er speciale eetwensen zijn (allergieën e.d.) gaarne per omgaande bericht.)
Datum   Tijd   Plaats   Locatie
Zaterdag 13 april   8:30-17:00   Brielle   OBS Branding Brielle

 

Cursus Eerste Hulp aan Kinderen Herhaling (min. 6 pers.)

Heeft u een cursus EHAK gevolgd met Oranje Kruis certificaat moet u elk jaar herhalen om het diploma geldig te houden. Heeft u de cursus EHAK gevolgd zonder certificaat Oranje Kruis is het altijd mogelijk om een herhaling te volgen. De herhaling EHAK duurt 4 uur en kan in overleg op één dagdeel.

Prijs per cursist: € 51,50

De cursus is inclusief:

 • gediplomeerde instructeur
 • gebruik maken van oefen- AED en goedgekeurde kinder- en babyreanimatiepop.
 • koffie / thee
Datum   Tijd   Plaats   Locatie
Zaterdag 13 april   8:30-12:30   Brielle   OBS Branding Brielle
Zaterdag 13 april   13:00-17:00   Brielle   OBS Branding Brielle

 

U kunt u aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag met uw naam, adres, telefoonnummer, email en geboortedatum.

Belangrijk: Diegene die deel nemen aan de cursus de cursus "Eerste Hulp aan Kinderen nieuw" en kiezen voor optie 1, kiezen een certificaat waarmee gastouders en medewerkers van de kinderopvang voldoen aan de eisen van de Rijksoverheid. De keuze tussen optie 1 en optie 2 dient bij aanmelding bekend te zijn. Wijzigen is niet mogelijk!!!

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor de bevestiging en aanvullende info. U krijgt tijdig bericht. Vraag bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheid voor het vergoeden van deze cursus.

Klik HIER voor de adressen van de locaties