Eerste Hulp Aan Kinderen (EHAK)

Elk jaar worden gemiddeld 140.000 kinderen naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Gelukkig bent u als ouder altijd in de buurt en kunt u EHBO verlenen als dat nodig is. U leert onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur hoe te handelen bij een kind met een verslikking, valpartij of een bloedneus.

U leert in één dag of 4 avonden van 2 uur onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur hoe te handelen bij een kind.

De cursus is incl. koffie/thee; boek en voor diegene die voor optie 1 kiezen een certificaat waarmee gastouders en medewerkers van de kinderopvang voldoen aan de eisen van de Rijksoverheid. (De keuze tussen optie 1 en optie 2 dient bij aanmelding bekend te zijn. Wijzigen is niet mogelijk !)

Bij de cursus in één dag is een eenvoudige lunch inbegrepen.

U kunt u aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of het contactformulier hierboven. Graag met uw naam, adres, telefoonnummer, email en geboortedatum.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor de bevestiging en aanvullende info. De cursus gaat door mij een minimum van 10 personen. U krijgt tijdig bericht. Vraag bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheid voor het vergoeden van deze cursus.

Eerstvolgende datum n.a.v. aanmeldingen (min. 6 pers.) 

Zaterdag 15 april 2023

Branding Brielle

EHAK nieuw

8:30 – 16:00

Prijs: € 95,00

Prijs 2023: €95. 

 

Herhaling Eerste Hulp aan Kinderen                                    

Heeft u een cursus EHAK gevolgd met Oranje Kruis certificaat moet u elk jaar herhalen om het diploma geldig te houden. Heeft u de cursus EHAK gevolgd zonder certificaat Oranje Kruis is het altijd mogelijk om een herhaling te volgen. De herhaling EHAK duurt 4 uur en kan in overleg op één dagdeel of 2 avonden.

Eerstvolgende datum n.a.v. aanmeldingen (min. 6 pers.)

                                     

Prijs 2022: €49,50 (zonder officieel diploma €42,50)